Gent Smaakt
17 - 21 mei 2023

NLEN
  • Standhouders 2022
  • Over ons
  • Programma 2023
  • Word standhouder
  • Praktisch
  • Est 2011
Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gent Smaakt en blijf op de hoogte:

Standhouders 2022
Vegetarische worsten? Wij maken ze zelfs veganistisch!

Vanuit een passie voor de plantaardige keuken (en levende dieren) heeft Le Seitanist zich gespecialiseerd in de productie van veganistische worsten en burgers met uiteenlopende smaken en texturen. 

Voor Gent Smaakt voorzien we enkele van onze beste worsten: Van aperoworst tot midden-oosters gekruide worst, voor elke gelegenheid een worst met een veelheid aan toepassingen: gehakt, kebab, schijfjes, bbq… Alle worsten zijn reeds perfect op smaak gebracht en afgekruid, zodat je ze gewoon hoeft te versnijden en bakken. 

  • Veganistische worsten 500 gram stuk
    € 10,00
  • Spicy Alexander: vegan aperitiefworst 200 gram/stuk
    € 3,50
  • vegan kaassaus/fondue mix
    € 4,50
  • Veganistische worsten 300 gram stuk
    € 7,00
Edgar Tinellaan 43, 8500 Kortrijk
www.leseitanist.be/
Culinair festival
  • Word standhouder
  • Praktisch
  • Standhouders 2022
  • Over ons
  • Programma 2023
  • Est 2011
Gent Smaakt
  • SmaaktVZW
    Charles de Kerchovelaan 187 - 9000 Gent
    info@gentsmaakt.be
    BE 0833.885.739
    RPR Gent (Afdeling Gent)
Volg ons
  • Facebook
  • Instagram
Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Gent Smaakt en blijf op de hoogte:

© Gent Smaakt 2023

Disclaimer & PrivacypolicyWord partner
Website door communicatiepartner Tallieu & TallieuTallieu & Tallieu
Hoofdpartners
  • Stad Gent
  • Duvel
  • Domestic Services
  • Silver Tie
  • Sligro
Partners
  • Tallieu & Tallieu
  • MIG Motors
  • Eaulala
  • Swing
  • Mon3aan
  • Levi Party Rental
  • Vinoscoop
  • Payconiq by Bancontact
  • HorecaWerkt
  • Porto Cruz
  • Rational
  • Pepsi
  • Double Dutch
  • Orderbilly
  • Wilink
  • Natural Tableware
  • Durieux
  • Somersby
  • 3 Square
  • Look I Like
  • Sentery
  • Dok 13
  • Gourmet Invent
Mediapartners
  • Deze Week
  • Culinair Ambiance
  • De Gentenaar