Mamma Roma

Korenmarkt 14, Gent mammaroma.com
Korenmarkt
De Gentse wereldkeuken op jouw bord
Dessert
Italiaans
Vegetarisch
Plantaardig
  • Mamma Roma
  • Mamma Roma

Een snelle, smakelijke lunch? Een hongertje in de namiddag? Een after work hap met happy hour? Of een echte reuzenhonger vanavond? Dan moet je natuurlijk bij Mamma Roma zijn, die altijd voor je klaarstaat met de enige échte pizza ‘al taglio’! De Gentenaars happen alvast massaal toe, nu Mamma Roma haar tweede pleisterplek in het hart van de stad op de Korenmarkt opende.

Na de opening van een eerste restaurant tegenover de Gentse universiteit, is deze tweede Gentse vestiging de zesde Mamma Roma in België en meteen ook de grootste, met twee verdiepingen en een ruim, gezellig terras. 

Ter plaatse of om mee te nemen? Van de pizza van la Mamma geniet je altijd gewoon met de vingers! Het succesrecept? Een dik, knapperig en luchtig deeg, uitsluitend kwalitatieve en authentieke producten uit Italië, originele composities en het zwierige spel van de ‘pizzaiola’ centraal.

Bij Mamma Roma kom je tot slot niet alleen voor de authentieke recepten van de Romeinse ‘street food’, maar ook voor een enkeltje richting de zon in een sfeervol en ‘chill’ kader.

Menu

Pizza bufala (vegetarisch): mozzarella di bufala, tomatensaus, basilicum (€ 6)
Pizza patate al tartufo (vegetarisch ): aardappelschijfjes, mozzarella, truffel (€ 6)
Pizza pollo: pulled chicken, ui, paprika, rozemarijn dressing (€ 6 )
Pizza funghi pomodore (vegan): champignong, ui, tomatensaus (€ 6)
Dessert: tiramisu (€ 6.5)