Pèrde

Monseigneur Lambrechtstraat 110, Oudenaarde www.perde.be
Goudenleeuwplein
Gentse dranken & lokale streetfood
Dessert
Drank
Tapas
  • Pèrde
  • Pèrde
  • Pèrde

Wij zijn Lukas Mornie, Nigel Bottequin en Maxim Nachtergaele, drie ondernemende studenten Bedrijfsmanagement aan de Gentse Arteveldehogeschool. In het kader van onze bachelorproef hebben wij het plan opgevat om een eigen bier op de markt te brengen, Pèrde! Elk beschikkend over een verschillende achtergrond en expertisegebied kijken wij door een eigen bril naar onze start-up.

 In samenwerking met de Gentse Brouwerij BeerSelect werd de basis gelegd voor een unieke Belgische blonde tripel, met als smaakmaker een extract van paardenbloem, vandaar de naam Pèrde. 
Naast onze Blonde Tripel hebben we er een klein zusje aan toegevoegd, namelijk de Pèrde Rouge. Dit bier op basis van de paardenbloem en kersen vormt de perfecte tegenhanger met zijn rode kleur en zacht-zoete smaak.

Pèrde heeft dus voor ieder wat wils. Wij bruisen van de ondernemingszin en zijn dan ook zeer vereerd dat we onze producten op Gent Smaakt aan de man kunnen brengen. We kijken er naar uit om jullie allen daar te zien en hebben alvast een primeur voor jullie in petto, namelijk Pèrde ijsjes!

Menu

Pèrde tripel (€ 4,5)
Pèrde rouge (€ 4)
Tapasbordje (€ 10)
Bordje kaas (€ 6)
Bordje salami (€ 6)
Bol Pèrde rouge ijs (€ 1)