Soul Kitchen

Lange Violettestraat 42, 9000 Gent www.soul-kitchen.be
Stadshal
Chef's Island - groenten in de hoofdrol
Gastronomisch
Plantaardig
  • Soul Kitchen
  • Soul Kitchen
  • Soul Kitchen
  • Soul Kitchen
  • Soul Kitchen

Soul Kitchen is een groenten restaurant, volledig plantaardig en biologisch. Het zijn allemaal kleine gerechtjes die in het midden van de tafel komen, om te delen.

Op een dag hadden wij een visioen.
Een visioen van een helder, kleurrijk plaatsje waar we gezonde maaltijden zouden serveren: biologisch, plantaardig en vers van het veld. Een plaatsje dat duurzaam is, voor onze aarde en alles wat erop leeft.
Een plaatsje waar mensen samenkomen om een hemelse maaltijd te delen, bomvol voedzame ingrediënten.
Een plaatsje dat onze ziel verwarmt.
Een plaatsje dat de wereld helpt groeien.

What's going on in the kitchen? 

Chef: 
Onze Misha is een dromer. Al sinds zijn 14de droomt hij ervan zijn eigen restaurant te openen. Zijn liefde voor Moeder Natuur deed hem steeds meer stilstaan bij wat er op onze borden ligt. Als we nu allemaal eens biologisch, vers, onbewerkt en lokaal zouden eten, zouden we ongelooflijk sterk worden. We zouden langer en gelukkiger leven, in harmonie met de wereld om ons heen.
Dit besef maakte hem des te meer gepassioneerd. Zijn creaties zijn levendig, vers, kleurrijk, bomvol smaak en ooooooh zo voedzaam ! 

Who's the lady of the house? 

Maitre: Ons Leenken is een zienster. Zij stelt zich de wereld al voor als een harmonieuze plaats waar alle scheppingen van de natuur zij aan zij leven, met liefde en respect voor elkaar. Oh, wat een zalige wereld zou dit toch zijn! Volgens haar is dit bereikbaar als we geleidelijk aan onze dag anders leren indelen.
Gezond en duurzamer eten is al een grote stap vooruit naar een schonere wereld. Zij komt je met een lach tegemoet om jou onze menu voor te stellen.

Menu

Crème champignons - gebakken champignons - soul seeds - verse kruiden (€ 13,00)